La CUP de les Borges dóna suport a l’alcalde per la querella de General d’Olis i Derivats

L’assemblea local de la Candidatura d’Unitat Popular (CUP) de les Borges Blanques manifesta el seu suport a l’alcalde, Enric Mir, i als regidors de l’equip de govern actual i anterior per la querella que l’empresa General d’Olis i Derivats SL té interposada contra l’Ajuntament i que ha obligat a fer-los passar pel jutjat aquest dilluns.

Ens sentim representats per la denúncia que va fer l’Ajuntament l’abril del 2013 i pels requeriments que s’han anat fent a l’empresa per corregir el seu llarg currículum d’irregularitats urbanístiques i ambientals. Aquesta, no només no rectifica, sinó que porta l’Ajuntament a judici. Els ciutadans de les Borges i altres poblacions del voltant tenim el dret a respirar aire net i els interessos particulars d’una empresa contaminant no poden passar-hi per sobre. Per això, ens posem al costat de l’alcalde i també continuarem donant suport com fins ara als ciutadans i entitats de les Borges i comarca que porten temps batallant per la qualitat de l’atmosfera.

Les Borges Blanques, 26 d’octubre de 2015

Els ciutadans de les Borges i altres poblacions del voltant tenim el dret a respirar aire net i els interessos particulars d’una empresa contaminant no poden passar-hi per sobre.